© 2002-2019 by NAAN event agency

  • w-facebook
  • Instagram Чистый
  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle

юридическая компания

RUSSIA:

Москва, Пресненская наб.2

+7 965 435 50 50 

+7 919 251 19 21 

+7 967 059 30 72

What's App, Viber

e-mailL: office@naan-agency.com

 

MONTENEGRO:

Tivat, Trg Kulture, 1

+382 68 322 550 WhatsApp, Viber;

e-mailL: office@naan-agency.com

UKRAINE:

Киев, ул. Златоустовская 50

+38067 972 30 93

What's App

e-mailL: office@naan-agency.com

USA - LOS ANGELES:

+7 910 493 50 05 WhatsApp, Viber;

Speaks Eng/Rus

e-mailL: office@naan-agency.com

наш СЕО партнер

              Zurka | Dan firme | Rodjendan | Momacko vece | Odmor sa prijatelima

ROĐENDANI - spremni smo da Vam ponudimo širok spektar idej za nezaboravan rođendan ! Kao tematskih stranke (sa veoma trendi i zanimljivih tema ) i bučnim stranke u diskoteci , privatnoj kući ili na jahti i opuštajuće aktivnosti u stilu degustaciju vina ili kulinarske večeri sa elementima predstave , u tradicionalnom restoranu ili vinskom podrumu ...

 

- ORGANIZACIJA PRIVATE PARTI za Vaše druztvo ! Ako ste došli na odmor u Crnu Goru , ili ako živite ovde i vi ste umorni od sivih dana i vi odlučili da se zabavite,  mi ćemo učiniti vaš odmor najbolje, kao u filmu!

Lokacije : Najbolji klubovima i restoranima u Crnoj Gori , privatne kuće , bazen stranke , Beach Club , jahte , piknik , itd ... veliki izbor hrane, vina i zanimljiv program za vas! 

( Individualni izleti , rezervacije restorana, klubova , automobile sa ili bez vozača , i tako dalje . ) I mnoge druge stvari !

NAAN -  agencija događaja stvorena da bi vaš život bio svetliji , sretniji i bolji! Možemo vam pomoći da sve važne događaje u vašem životu postanu nezaboravnima ! Mi ćemo vam ponuditi različite ideje i teme za vaš odmor ! Imamo veliko iskustvo u Rusiji , Ukrajini , Gruziji , Izraelu , na Lazurnoj obali , SAD , Crnoj Gori, više od deset godina .

Jedan od naših glavnih osobina jefleksibilnost i lojalnost . Mi ćemo izabrati format događaja , koji će biti najpogodniji za vas i vaše druztvo.

ШОУ БАЛЕТ

КОСТЮМЫ МОГУТ БЫТЬ СОЗДАНЫ ПОД ВАШЕ МЕРОПРИЯТИЕ, ИЛИ ВЫБРАНЫ ИЗ МНОГОЧИСЛЕННЫХ КОЛЛЕКЦИЙ